Ny VD på Bullandö Marina

2019-02-04

21 januari tillträdde Carl Johan Broms som VD för Bullandö Marina och efterträder Fredrik Broms som blir “friherre” efter hela 43 år i bolaget.

Carl Johan har sin bakgrund i Försvarsmakten där han har varit yrkesofficer på Livgardet i Stockholm under 10 år. Under sin tid där har han bland annat utbildat soldater, varit plutonchef och logistikchef på olika nivåer. Han har tidigare även läst vid Uppsala och Stockholms universitet och tagit en magister i företagsekonomi.

Carl Johan har tidigare sommarjobbat på marinan som hamnkapten och på RTC. Det har även blivit en sväng i affären, på krogen och som lastmaskinsförare.

– Det ska bli väldigt roligt och utmanande att driva marinan, att samarbeta
med alla andra Bullandö-företagare och framför allt att träffa alla båtägare!

– Jag har redan fått känna på spännvidden i företaget där jag min första vecka fick hantera ett inbrott och den andra veckan två vattenläckor som krävde all personals fulla fokus för att få tillbaka vattnet på halvön. Men det är väl så man lär sig som bäst..

– Jag hoppas att jag får träffa som många som möjligt av er när det är dags
att vårrusta och sjösätta båten!

Carl Johan och Fredrik ska nu gå parallellt en tid så den förstnämnde kan bli lite varm i kläderna och ta del av sistnämndes mångåriga erfarenhet. Fredrik kommer därefter att fortsätta sitt arbete i styrelsen och som delägare.