Sjösättningsperiod 2019 klar

2019-05-31

Sjösättningsperioden är nu till ända och bryggorna är åter fyllda med guppande båtar. Våra två sjösättningslag och bogserlaget är mycket nöjda och arbetet har under veckorna rullat på relativt smärtfritt. Det är en del “överhoppade” båtar kvar att sjösätta framöver men för den stora skaran övergår det nu till sommarsäsong med allt vad det innebär. Vi hoppas att ni själva är nöjda med sjösättningen och hur vår hantering har gått till. Hör gärna av er med synpunkter!

På bilden ser vi en glad Tobias som arbetat som förare på hjullastare och rephållare under perioden. Han har även gjort en del båtlyft med en av truckarna. Tobias är vårt senaste tillskott på marinan och han kommer snart att trimmas in till en fullfjädrad truckförare.

Hoppas ni alla får en härlig helg!