Bild från invigningen på lördagen.

Vilket jubileum!!

2019-08-30

Tack alla som kom och besökte, ställde ut och arbetade på marinan i helgen! Vi får även passa på att tacka högre makter för det fina vädret under helgen. Uppskattningsvis var det runt 8 – 10 000 personer som ville komma och vara med och fira lördag eller söndag (eller som en del båda dagarna).

Lördagskvällens stora After Sail i båthallen blev en succé och det blev tryck på dansgolvet när livebanden började rocka loss.

Under söndagsförmiddagen var det lite lugnare på marinan men fylldes upp mer under Bullandö swimrun som gick av stapeln kl 14. Vinnare blev Charlotte Eriksson och Simon Börjesson från Yo Running Club på tiden 22.41 på tiden! Stort grattis!!

Än en gång, stort tack för i helgen!

Godisregn under lördagen
Starten av Bullandö Swimrun under söndagen
Klassiska båtar i gästhamnen