Upptagningsperiod på Bullandö

2022-10-28

Just nu pågår upptagningsperiod på Bullandö och vi har lyft ca 150 båtar per vecka som alla bottentvättas och pallas upp i olika sjösättningskvarter beroende på när båtägaren vill sjösätta. Vi har i dagsläget lyft ca 1000 båtar och har ca 300 kvar innan vi stänger igen perioden i mitten av december. Brohäll marin och Gransegel jobbar även de för högtryck för att hinna med motorkonservering och avmastning innan upptagning.

Båtarna ställs i olika sjösättningskvarter beroende på när båtägaren vill sjösätta.

Övrig verksamhet på marinan såsom krog, glassfabrik, båtförsäljning, padelbanor, Sailing events har gått in mer i vinterdvala och laddar för nästa säsong. Krogen vaknar dock till liv om en månad och dukar upp för julbord 2-18 december!

Bullandö krog öppnar för julbord 2-18 december!