Service och tjänster
Ostkustens mångsidigaste Marina!
Marinans egna tjänster

Bottentvätt

Vi bottentvättar din båt snabbt och effektivt med högtryckstvätt! Tvätten sker vid en av våra spolplattor där vattnet återvinns och renas i ett reningsverk. Hela processen tar från 20 minuter beroende på storlek på båt och hur mycket båtbotten behöver tvättas för att bli ren.

Båtlyft

Behöver du bara lyfta båten för att inspektera eller lasta på trailer är detta inga problem för oss. Vi lyfter upp till 16 ton.

Bokning görs genom mail till kundservice@bullandomarina.se eller genom att ringa 08-571 452 10. Välkomna med er bokning!

Restauranger och affärer

Bullandö Krog

Skärgårdens bästa krog hittar du på Bullandö. I soligt söderläge avnjuts klassiska svenska rätter eller mat inspirerat från något av världens alla kök. Onsdagar och lördagar under sommaren är det liveband på bryggan!

Bullandö Glassfabrik

Läcker italiensk hemmagjord gelato, italienskt kaffe, matiga lunchmackor eller varför inte en napolitansk pizza? Välkomna till glassfabriken på hamnplan!

Bullandö Handel

För den som behöver handla har Bullandö Handel ett brett sortiment av produkter. Livsmedel, färskt bröd och färska bullar, smarrig korv och ett stort utbud av båttillbehör. Detta och mycket mer!

Tanka båten

Bensin och diesel till båten finns vid vår sjömack. Betala med kort och tanka enkelt själv. Macken driftas av Bullandö Handel.

Bryggsnygg

Bryggsnygg är vår nya butik på hamnplan som erbjuder kläder och skor för de som vill vara snygga på bryggan. Har också fina presentartiklar att ge bort eller ge till sig själv!

Pelle P

Det välkända västkustmärket erbjuder funktionskläder designade för att klara tuffa utmaningar inom hav, berg och stad med hög kvalitét! Finns på hamnplan.

Service, verkstad och tillbehör

Brohäll Marin

Behöver du hjälp med service av eller laga båtmotorn? De duktiga mekanikerna på Brohäll Marin har funnits på marinan sedan 80-talet och är auktoriserade för Volvo Penta, Mercury ,Mercruiser, Yanmar, Beta och Vetus.

Gransegel Mast & Rigg

Våra segel- och riggmakare på Gransegel syr nya eller lagar dina befintliga segel. De är också specialister på service och renovering av riggar!

Tymar

Tymar är specialiserade på marinelektronik och gör nyinstallationer, utbyggnader, utbyten, renoveringar, felsökningar och konsultation.

Försäljning och Event

Nordic Yachts

Nordic Yachts är generalagenter för Elan, Grand Soleil och FarEast. De förmedlar också begagnade segelbåtar i premiumklassen!

Stockholm Marin

Sälja båten eller köpa en ny? Med över 50 års säljerfarenhet båtförsäljning och med skärgårdens bästa säljläge är Stockholm Marin det självklara valet.

Sailing Events

Söker du ett seglaräventyr med arbetskollegorna, svensexan/möhippan eller bara lite bra segling är det bara att kontakta Sailing Events. Med bred kunskap och stor passion har de arrangerat mer än 700 lyckade seglingsevenemang!

Igloo Escape

Njut av solnedgång och soluppgång genom panoramafönstren i din mysiga glamping igloo, ta en sväng runt Bullandö i er egna tandem-kajak och njut av en varm bastu, grilla till middag och utforska den omgivande miljön.

Nautilus Boat Club

Behöver du hyra båt eller vill du hyra ut din egen? Då löser Nautilus Boat Club detta åt dig!

Om du hyr ut din egen båt sköter Nautilus hela processen från utlämning av båten och stöd under uthyrningsveckan till återlämning och besiktning av båten. Du som båtägare behöver bara luta dig tillbaka i solstolen!

Get Out Kayak

Get Out Kayak erbjuder kajakpaddling från tre center på Bullandö, Stavsnäs och Sollenkroka. På Bullandö erbjuds grupp- och företagsevent på förfrågan, och på Stavsnäs och Sollenkroka har de öppet varje dag under sommaren för privatpersoner.

På Bullandö finns också ett kajakhotell där du som privatperson kan förvara din kajak säkert alldeles intill vattnet och med fri tillgång under marinans öppettider. Bullandö marina är en populär utgångspunkt för kajakpaddling i skärgården och du kommer snabbt ut i vackra skärgårdsvatten.